Χάρης Βαρθακούρης: Η ανάρτησή του για την επέτειο γάμου του με την Αντελίνα

Χάρης Βαρθακούρης Η ανάρτησή του για την επέτειο γάμου του με την Αντελίνα

Advertisement

Ο Χάρης Βαρθακούρης έχει σήμερα γενέθλια αλλά γιορτάζει και κάτι ακόμη σημαντικό, αφού έχει επέτειο γάμου με τη σύζυγο και μητέρα των παιδιών του, Αντελίνα Βαρθακούρη.

Για να τιμήσει αυτή την ημέρα, ο γνωστός τραγουδιστής ανέβασε κάποιες εικόνες από τη μέρα του γάμου τους στο Instagram, τις οποίες συνόδεψε με μία μακροσκελή ανάρτηση, όπου περιέγραψε όσα συνέβησαν εκείνη την ημέρα.

Πιο αναλυτικά, ο Χάρης Βαρθακούρης έγραψε: «Ήταν η 26η Μαρτίου του 2010 η μέρα που η κοπέλα μου, τότε, κι εγώ επιλεξαμε ως ημερομηνία του γάμου μας. Την επιλέξαμε επειδή ήταν τα γενέθλιά μου κι έτσι δεν θα ξεχνούσα ποτέ την επέτειό μας. Επειδή υποχρεωτικά έπρεπε να ανακοινώσουμε σε εφημερίδα την ημερομηνία του γάμου, είπαμε να τη βάλουμε σε αθλητική εφημερίδα μπας και ξεφύγει από τα βλέμματα καναλιών κι εκπομπών (δεν υπήρχαν πολλές τότε, ευτυχώς) οπότε τη βάλαμε στον Φίλαθλο, εφημερίδα του κολλητού μου τότε (και εξακολουθεί… είναι ΚΑΙ κουμπάρος μας πλέον).

Επειδή όμως δεν θέλαμε να το ρισκάρουμε, πρότεινα να παντρευτούμε στο εξωτερικό. Ως μπέμπης στον εγκέφαλο (τίποτα δεν έχει αλλάξει) πρότεινα να παντρευτούμε στη Eurodisney. Με ένα σμπάρο πολλά τρυγόνια! Και θα παντρευόμασταν και θα πηγαίναμε σε ένα πελώριο Λούνα Παρκ για τρεις μέρες. Όμως, επειδή η Αντελίνα είχε στην κοιλιά της τη Μελωδία, ο γιατρός απαγόρεψε οποιαδήποτε «συμμετοχή» της σε τρενάκια και λοιπές «επικίνδυνες» εκδηλώσεις που θα τη ζορίζαν καθώς και την πολύωρη ορθοστασία στην αναμονή στις ουρές. Μόνος μου θα ανέβαινα σε όλα;

Χάλασε το σχέδιο. Έχοντας απολαύσει λίγο καιρό πριν την ταινία «Πολίτικη Κουζίνα» καταλήξαμε στην όμορφη Κωσταντινούπολη. Επικοινωνήσαμε με το ελληνικό προξενείο και τα κανονίσαμε όλα… Θα πηγαίναμε οι δυο μας, εντελώς μόνοι, και θα είχαμε κουμπάρο τον πρόξενο και μάρτυρες υπαλλήλους του προξενείου! Όπως και πράξαμε.

Βέβαια, την ώρα που φτάσαμε απ’εξω, μια κάμερα του Star μας περίμενε στην είσοδο. Δεν γλυτώνεις πουθενά… 14 χρόνια μετά, με δυο κόρες στην εφηβεία (και δυο σκυλιά… κι έναν παπαγάλο!) να χτυπήσω ξύλο, εξακολουθούν να με ανέχονται όλοι στο σπίτι μας! Να μας χαίρεστε και να ζήσουμε. Και χρόνια μου πολλά επίσης».

Advertisement

Δείτε επίσης

Advertisement

ADVERTISEMENT​

Advertisement

Advertisement