Γεωργιάδης: ”Η αντιπολίτευση συνασπίστηκε γύρω από τα συμφέροντα για να ρίξει την κυβέρνηση”

adonis 2603

Advertisement

Την θέση πως «η αντιπολίτευση συνασπίστηκε γύρω από τα συμφέροντα για να ρίξει την κυβέρνηση» εξέφρασε το πρωί της Τρίτης ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή την πρόταση μομφής που ετοιμάζουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης βασιζόμενα στο δημοσίευμά της εφημερίδας «Το Βήμα» για την τραγωδία στα Τέμπη.

«Το δυστύχημα των Τεμπών, έγινε από διαδοχικά ανθρώπινα λάθη. Δεν έφταιγε ούτε ο Καραμανλής, ούτε ο Μητσοτάκης» πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον ΑΝΤ1 προσθέτοντας ότι το λάθος της κυβέρνησης «από τη συστολή της για τον πόνο, αφήσαμε ανυπεράσπιστη την αλήθεια και δώσαμε χώρο στο ψέμα. Ήρθε η ώρα να υπερασπιστούμε την αλήθεια».

Σε ότι αφορά τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος ήταν και αυτός που κάλεσε τα κόμματα της αντιπολίτευσης για υποβολή πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης, ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε ότι «ο Νίκος Ανδρουλάκης έσπευσε να αξιοποιήσει το εν λόγω δημοσίευμα για να βγει από την πολιτική του αφάνεια. Ο κ. Ανδρουλάκης και στα Πανεπιστήμια όπως και εχτές, λειτούργησε ως κίνητρο οικονομικών συμφερόντων».

Advertisement

Δείτε επίσης

Advertisement

ADVERTISEMENT​

Advertisement

Advertisement