Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ο 18χρονος που δέχθηκε επίθεση στο σχολείο

ΝΕΑΡΟΣ

Advertisement

Στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις βρίσκεται ο 18χρονος μαθητής που δέχθηκε βίαιη επίθεση από ομάδα συμμαθητών του στο ΕΠΑΛ Λαγκαδά, στη Θεσσαλονίκη, για μία ασήμαντη αφορμή.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη εβδομάδα στο ΕΠΑΛ Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη. Εν ώρα διαλείμματος ο 18χρονος έπεσε θύμα επίθεσης από συμμαθητές του, σε διάδρομο του σχολείου.

«Ο γιος μου πέρασε μπροστά από εκείνη την παρέα. Τον έσπρωξε ο ένας εσκεμμένα. Ο γιος μου ζήτησε τον λόγο, πιάστηκαν στα χέρια και από εκεί και πέρα έπεσαν όλοι πάνω του», ανέφερε η μητέρα του μαθητή.

 

Όπως είπε η ίδια, έχει ακούσει και για παρόμοια περιστατικά στο σχολείο, ωστόσο δεν έχουν γίνει γνωστά. «Ο γιος μου είναι σοκαρισμένος. Πονάει πολύ στο κεφάλι, γιατί έχει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πονάει στα πλευρά», είπε στο Mega και συνέχισε:

«Το περιστατικό έγινε στο διάδρομο του σχολείου, την ώρα του διαλείμματος. Εκ των υστέρων έμαθα ότι υπήρχαν δύο καθηγητές. Ο ένας τραβούσε το παιδί που είχε κεφαλοκλείδωμα τον γιο μου κι ο άλλος έτρεξε να τους χωρίσει. Γύρω στα 15 παιδιά έπεσαν πάνω του».

Η μητέρα του παιδιού κατέθεσε μήνυση στην αστυνομία για το περιστατικό, με την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντίνα Δημογλίδου να τονίζει μιλώντας επίσης στο MEGA πως «όταν υπάρχει σοβαρός τραυματισμός μαθητή το σχολείο θα πρέπει να απευθύνεται στις αστυνομικές αρχές».

Σημειώνεται πως η κυβέρνηση σκοπεύει να προχωρήσει σε μέτρα για την αντιμετώπιση της βίας των ανηλίκων, ενώ έρχεται και το Panic Button για τους ανήλικους.

 

Advertisement

Δείτε επίσης

Advertisement

ADVERTISEMENT​

Advertisement

Advertisement