Γενική Συνέλευση ΕΟΑΒ: Αποτύπωση ενός σημαντικού έργου στην ‘’αυγή’’ μιας Ολυμπιακής χρονιάς

ΕΟΑΒ 11

Advertisement

Γράφει ο Γ. Μούρτζινος

Στην, θεσμικά,  μεγάλη στιγμή της Άρσης Βαρών, την ετήσια γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας, είναι στραμμένα σήμερα όλα τα εγχώρια βλέμματα του αθλήματος. Στα πλαίσια της διεξαγωγής της αναμένεται να ξεδιπλωθούν απλοϊκά και κατανοητά από το προεδρείο της ομοσπονδίας, όλα τα βήματα που έγιναν τον χρόνο που πέρασε, στους κόλπους του Εθνικού Ολυμπιακού μας αθλήματος στην ασίγαστη προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια για την επάνοδο  της Άρσης Βαρών στο θόλο των διεθνών διακρίσεων.  Η φετινή Γενική Συνέλευση  έχει ιδιαίτερο ειδικό βάρος καθώς ανεβάζει την αυλαία, μιας   Ολυμπιακής χρονιάς.  Σε αυτήν την Γενική Συνέλευση της ΕΟΑΒ, η Πρόεδρος Θεανώ Ζαγκλιβέρη αναμένεται να δώσει το σαφές στίγμα της διοίκησης, κάνοντας αναλυτική αναφορά στις δράσεις και πρωτοβουλίες της.

Την ίδια ώρα, η ταμίας της Ομοσπονδίας Φιλιππία Κοχλιαρίδου, αναμένεται να δώσει ανάγλυφα την εικόνα των οικονομικών της ομοσπονδίας, η οποία περιγράφεται με τη λέξη ‘’νοικοκύρεμα’’ . Και τούτο γιατί παρά τα δύσκολα οικονομικά,  η ομοσπονδία μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έκανε ότι ήταν απόλυτα εφικτό έτσι ώστε η  Ελληνική άρση βαρών να είναι παρούσα σε όλα τα κρίσιμα διεθνή ραντεβού, με την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση, έχοντας πάντα στο

ταμείο της κάποιο αποθεματικό. Στην ατζέντα της Γενικής συνέλευσης ήταν παρόν και το no fake news. Gr  καθώς δηλώθηκε η πρόθεση της ομοσπονδίας να ανανεωθεί η συνεργασία της, με τον ιστότοπο μας στο επίπεδο της προβολής του αθλήματος – συνεργασία που ξεκίνησε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που έγινε στο Λιτόχωρο της Πιερίας.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε πως η Γενική Συνέλευση, έδωσε κατ’ ουσίαν το εναρκτήριο λάκτισμα της προετοιμασίας για το Ευρωπαικό πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων και u17 που θα γίνει τον προσεχή Ιούνιο στη Θεσσαλονίκη, διοργάνωση στην οποία το Δ.Σ. της ΕΟΑΒ δίνει  μεγάλο ειδικό βάρος καθώς  αποτυπώνεται σε αυτό όλη η φιλοσοφία της παρούσας διοίκησης, αναφορικά με την εξωστρέφεια του αθλήματος στις νεότερες ηλικίες.

Advertisement

Δείτε επίσης

Advertisement

ADVERTISEMENT​

Advertisement

Advertisement