Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα: Ψάχνει νίκη στο ντεμπούτο του Φατίχ Τερίμ

FATIX TERIM EUROKINISSI 1536x1024

Advertisement

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα στην άδεια Λεωφόρο (21:00, COSMOTE SPORT 1), για τη 16η αγωνιστική της Super League, στο ντεμπούτο του Φατίχ Τερίμ στον πάγκο του “τριφυλλιού”.

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, δίνοντας το πρώτο του ματς για το 2024 στη Super League, κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Το “τριφύλλι” έχει μια μεγάλη αλλαγή, αφού στη διακοπή του πρωταθλήματος υπήρξε αντικατάσταση στον πάγκο του, με τον Φατίχ Τερίμ να έρχεται στην ομάδα.

Βλέποντας τον Παναθηναϊκό να έχει πέσει από την κορυφή της κατάταξης, ο Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε να αντικαταστήσει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τον 70χρονο Τούρκο τεχνικό. Το «τριφύλλι» περιμένει στη Λεωφόρο τη – μακράν της δεύτερης – πιο ντεφορμέ ομάδα της κατηγορίας. Ο ΠΑΣ Γιάννινα αγνοεί τη νίκη από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, είναι ουραγός με 9 βαθμούς, ενώ η κατάσταση δε βελτιώθηκε παρά την έλευση του Μιχάλη Γρηγορίου.

Το “τριφύλλι” βρίσκεται στους 34 βαθμούς και στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, 1 πόντο πίσω από τον πρωτοπόρο, ΠΑΟΚ. Έτσι, η κατάκτηση των τριών βαθμών είναι.. μονόδρομος για τους γηπεδούχους.

Στην πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς, ο Παναθηναϊκός είδε τον Σεμπάστιαν παλάσιος να αποχωρεί τραυματίας (τον έχασε για τρεις εβδομάδες). Στην αποστολή των “πρασίνων” δεν συμπεριλήφθηκε ούτε ο Μπαρτ Σένκεφελντ, αλλά και οι Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν, που συνεχίζουν τη θεραπεία τους. Σημαντικές είναι όμως οι επιστροφές των Τζούριτσιτς και Τσέριν.

Απ’ την άλλη, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει τις απουσίες του για την αναμέτρηση, αφού εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Εραμούσπε και Παντελάκης, όπως και οι Έφορντ και Μπιλμπάο.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Παναθηναϊκός (Tερίμ): Μπρινιόλι – Μλαντένοβιτς, Γεντβάι, Αράο, Βαγιαννίδης – Τσέριν, Βιλένα, Μπερνάρ – Αϊτόρ, Μαντσίνι, Ιωαννίδης.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γρηγορίου): Κλέιμαν – Τσαούσης, Μπακαδήμας, Μπορταγκαράι, Σόρια – Καραχάλιος, Τζίνο, Τζίμας – Ροσέρο, Παμλίδης, Μπάλαν.

Διαιτητής: Τσιάρας

Βοηθοί: Κωσταράς, Σπυρόπουλος

4ος: Μαλούτας

VAR: Παπαδόπουλος, Στάικος

Advertisement

Δείτε επίσης

Advertisement

ADVERTISEMENT​

Advertisement

Advertisement