Stoiximan Super League1: ΠΑΟΚ, ΠΑΟ στην κορυφή – Ακολουθεί η ΑΕΚ, μείωσε ο Ολυμπιακός

volos drasths arthrou

Advertisement

Η ισοπαλία στο ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟ, έριξε την Ένωση στην 3η θέση και έφερε τον ΠΑΟΚ ισόβαθμο με τους πράσινους στην κορυφή – Μείωσε ο Ολυμπιακός την απόσταση από την πρώτη θέση

Το… τρενάκι του τρόμου στη Super League 1, όσον αφορά τις ανακατατάξεις στην κορυφή καθώς και αυτήν την εβδομάδα είχαμε αλλαγές.

Ο Παναθηναϊκός απόλαυσε για μια εβδομάδα τη μοναξιά της πρώτης θέσης, αν και μέχρι το 90’+6′ κρατούσε τη νίκη στην έδρα της ΑΕΚ (όπου μέχρι σήμερα δεν είχε πετύχει γκολ), όμως το πέναλτι του Λιβάι Γκαρσία έφερε τα πάνω κάτω.

Ο ίδιος παίκτης είχε βάλει μπροστά στο σκορ την ΑΕΚ, με τον Παναθηναϊκό όμως να βρίσκει δύο γκολ από τους στόπερ του και να κάνειο την ανατροπή, ωστόσο το απλωμένο χέρι του Ζέκα οδήγησε το ντέρμπι στο Χ.

Η ισοπαλία βόλεψε τον ΠΑΟΚ που αφού ζορίστηκε για μισή ώρα, τελικά κέρδισε εύκολα με 4-0 τον ΠΑΣ στην Τούμπα και έπιασε τους πράσινους στην κορυφή.

Στους κερδισμένους της αγωνιστικής κι ο Ολυμπιακό που έφυγε με το τρίποντο από το… ροντέο της Καισαριανής! Οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν νωρίς με 0-2, αλλά πριν το ημίχρονο αποβλήθηκε ο Ρέτσος και η Κηφισιά μείωσε το σκορ. Οι γηοπεδούχοι ισοφάρισαν με πέναλτι αλλά ο Ολυμπιακός των 10 παικτών αφού είδε δύο γκολ να του ακυρώνονται τελικά βρήκε το γκολ της λύτρωσης στο 85′ από τον Ελ Αραμπί και πλησίασε στους 4 βαθμούς την ΑΕΚ και στους 6 τους ΠΑΟΚ, ΠΑΟ.

Ο Άρης παρά το εκτεταμένο ροτέιτιον του Μάντζιου (εν όψει του επαναληπτικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ) διέλυσε με 4-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και παρέμεινε στο -5 από τον Ολυμπιακό…

Στη μάχη των πλέι οφ ο Αστέρας Τρίπολης πέτυχε αγχωτική νίκη κόντρα στον Βόλο με τον Μιριτέλο να σκοράρει στιο 90′ και να αφήνει τους Βολιώτες στη 12η θέση.

Στους αγώνες του Σαββάτου ο Ατρόμητος διατήρησε το απίθανο αήττητο σερί του με τον Ίλιτς (10 αγώνες αήττητος) ισοφαρίζοντας στο 90’+8′ τον ΟΦΗ ενώ ο Πανσερραϊκός πέτυχε τεράστια νίκη με πρωταγωνιστή τον Ουάρντα στην έδρα της Λαμίας.

Advertisement

Δείτε επίσης

Advertisement

ADVERTISEMENT​

Advertisement

Advertisement